sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukylän tunnelmaa Helsingissä


Lähdimme tänään koko perheen voimin katsomaan joulukylää ja jouluikkunoita keskustaan. Kolmen sepän patsaan luona olikin pystytetty vieriviereen ihanan pieniä ja söpöjä myyntikojuja mistä oli mahdollisuus ostaa monenlaisia herkkuja, käsityönä tehtyjä villavaatteita, huopahattuja ja kaikenlaista muuta joko ihan vain itselle tai pukin konttiin. Kylään paikalle oli saapunut joulukiireiltään myös itse Joulupukki tervehtimään perheen pienempiä. Pukki olikin liikkeellä rennoin mielin ja yhtään ei tuntunut pukkia stressaavan se, että on vuoden kiireisin aika. Tervehdyksen jälkeen saimme Joulukylässä vielä nauttia Tiernapoikien hienosta esityksestä. 

Joulukylästä lähdettyämme törmäsimme Aleksanterin kadulla melko mielenkiintoiseen klovniin, joka osasi soittaa todella taitavasti kyhäilemällään pulloviritelmällä. Ei voinut kuin ihmetellä ja ihastella  herran taituruutta. 

Joulukylässä  vierailu nostatti kyllä oman joulun odotuksen taas huippuunsa. Kahden viikon päästä lähdemme joulun viettoon Pohjois-Karjalaan, jossa lumi on jo peittänyt maan. Sitä ennen on kuitenkin vielä hoidettavana monenmoista asiaa, joten tässä kohtaa toivotan vain hyvää alkavaa viikkoa kaikille.





































































Joulupukki









Tiernapojat