maanantai 13. heinäkuuta 2015

Mökkeilyä ja mökkeilyä

Parin viikon aikana olemme perheen kanssa mökkeilleet niin Mäntyharjulla kuin Koitsulla. Ajoittain sää on suosinut ja olemmekin päässeet nauttimaan kesästä parhaimmillaan: auringon valosta ja sen tuomasta lämmöstä, kaikenlaisesta ulkona touhuamisesta ja levosta sekä hyvästä ruoasta hyvässä seurassa. Vaikka tänä kesänä pilvet ovat usein peittäneet taivaanrannan ja tuoneet mukanaan sadetta ja koleutta niin emme ole antaneet sen kummemmin lannistaa ja masentaa. Iloa ja kauneutta kun on onneksi kaikkialla ympärillämme oli sää sitten millainen tahansa. Tässä onkin hieman kuvasaalista menneiltä kuluvilta viikoilta. 





Lupiini. Monen mielestä todellinen roskakasvi, minkä voisi hävittää pois sen sileän tien kuten mökkinaapurimme on yrittänyt tehdä jo useamman vuoden ajan. Sitkeä kasvi, joka leviää nopeasti vieden muilta kasveilta niiden elintilan ja kasvumahdollisuudet. Itse tykkään kasvista kuitenkin kovasti. Oikeassa paikassa kasvaessaan se on mielestäni kaunis kasvi ja olenkin mökillämme istuttanut Lupiineja sekä ala -ja ylätontillemme. 












Mäntyharjulta suuntasimme sitten kohti Koitsua, jossa pääsimme veneilemään ja nauttimaan aivan toisenlaisista maisemista ja mukavuuksista. Kolea ja pilvinen sää jatkui mutta kuten kuvista näkyy pääsimme myös paistattelemaan aurinkoa. 












Laituri ja mökki järveltä katsottuna.