maanantai 5. tammikuuta 2015

Keittiön tuolit


Olen niin innoissani saatuani vihdoin ja viimein Porgy-tuolini, että haluaisin lähteä vaihtamaan samantien myös keittiön tuolit, mitkä ovat palvelleet hyvin jo seitsemän vuoden ajan ja palvelisivat varmaan hamaan hautaan asti mutta nyt kaipaisin kuitenkin jotain enemmän oman tyylistä juttua. Saimme aikoinaan tuolit ja pöydän tuttavan kauppana pilkkahintaan, mistä olisi ollut hullua kieltäytyä ottaen huomioon silloisen elämäntilanteemme(muutto uuteen kotiin iso asuntolaina plakkarissa ja minä hoitovapaalla kahden pienen lapsen kanssa)ja niinpä koko setti sitten päätyi lopulta kotiimme.
Mihinkään desing-tuoleihin ei meikäläisellä ole nytkään varaa mutta hyvännäköisiä jäljitelmiä ja muita löytyy liikkeistä pilvin pimein ja huomattavasti huokeammin hinnoin. Ja tähän oljenkorteen aionkin tarttua surutta.


Alla olevista tuoleista ensin esittelen haaveiluosastolle jäävät DSW:n ja LONDON-tuolit. Valkoiset versiot ovat kyllä mieleeni ja ovat aika makeita mutta samalla kyllä aivan liian kalliita meikäläisen lompakolle. Onneksi kaupoista löytyy kuitenkin korvaavia tuotteita kuten Ikean SIGURD-mallisto, mikä ei olisi yhtään pöllömpi ratkaisu, eikä ole hinnallakaan pilattu. Olen jossain vaiheessa nähnyt Ikealla valkoisenkin version mutta tähän hätään en sitä nyt mistään bongannut. Ja tuo Kodin Anttilan BESS-malli sekä Ikean NORDMYRA näyttävät myös aika kivoilta kuten Kruunukalusteen FANNY,-ENZA ja- AMI-tuolit. Saa nähdä kun jossain vaiheessa tuolit menevät vaihtoon, että mihin lopulta päädymme. Se on varmaa, että jotain yksinkertaista, tyylikästä ja valkoista tai valkoisen ja puun yhdistelmää se tulee olemaan.  



LONDON D010-TUOLI,189€ VEPSÄLÄINEN
DSW 436€, VEPSÄLÄINEN
SIGURD 49,95 € IKEA
BESS,139€ KODIN ANTTILA
NORDMYRA,45€ IKEA

ENZA-TUOLI,119€ KRUUNUKALUSTE

FANNY-TUOLI, 99€ KRUUNUKALUSTE

AMI-TUOLI, 108€ KRUUNUKALUSTE